Ένα παγωτό που μιλάει από μόνο του

Εμείς στην GIOELIA Cremeria, ως ειδικοί στο χειροποίητο παγωτό, θέλουμε να δημιουργήσουμε έναν ιδιαίτερο δεσμό μεταξύ της κάθε περιοχής και του κόσμου του παγωτού, χρησιμοποιώντας μόνο υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, προσεκτικά επιλεγμένες για ένα παγωτό που μιλάει από μόνο του.

Χάρη στην εκτεταμένη εμπειρία και το πάθος μας, αναδεικνύουμε την άριστη ποιότητα και το μεράκι του αυθεντικού, χειροποίητου παγωτού.

Για το λόγο αυτό, αποφασίσαμε να εστιάσουμε στην υψηλή ποιότητα μέσα από την πλήρη διαφάνεια. Κάθε μέρα παράγουμε στα καταστήματά μας ένα απόλυτα φρέσκο παγωτό. Ένα παγωτό που παρασκευάζεται καθημερινά με πάθος,.

Φρεσκάδα, η βάση όλης της εμπειρίας μας.

Το παγωτό μας παράγεται καθημερινά με τις καλύτερες πρώτες ύλες, φρέσκες και αδιαπραγμάτευτης ποιότητας.

Θα βρείτε μόνο εξαιρετικά συστατικά στο παγωτό μας, όπως γάλα υψηλής ποιότητας, φρέσκα φρούτα και ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο. Η επιθυμία να προωθήσουμε την κάθε περιοχή μέσα από την τοπική παράδοση και με προϊόντα ΠΓΕ και ΠΟΠ, κάνουν το παγωτό μας μοναδικό. Το αποτέλεσμα είναι μία γεύση που θυμίζει παλιές καλές εποχές με ακαταμάχητη, βελούδινη υφή. Οι ποικίλες γεύσεις που δημιουργούμε κατά τη διάρκεια του έτους αποτελούν τεκμήριο για αυτή τη φιλοσοφία. Αυθεντικές και γνήσιες γεύσεις που δημιουργήθηκαν για να ικανοποιήσουν κάθε μία από τις επιθυμίες σας.

Σεβασμός στην παράδοση είναι η επιμονή στη χρήση υψηλής ποιότητας πρώτων υλών και η διασφάλιση της χρήσης τους σε κάθε φάση της παραγωγής. Καλώς ήρθατε στον κόσμο μας, καλώς ήρθατε στον κόσμο της GIOELIA Cremeria.

Η παρασκευή αυθεντικού παγωτού gelato συνδέεται άμεσα με την ιταλική παράδοση

Κάθε μπουκιά είναι μια στιγμή αγνής απόλαυσης.

Παράδοση και απλότητα

Επιστροφή στην απλότητα

Το παγωτό μας παρασκευάζεται καθημερινά μέσα από παραδοσιακές μεθόδους, χρησιμοποιώντας μόνο υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες που είναι φιλικές προς το περιβάλλον και κάνουν το παγωτό απολύτως βελούδινο.

Το πάθος μας για το χειροποίητο παγωτό είναι η κινητήρια δύναμη για την παρασκευή του, η οποία γίνεται καθημερινά σε κάθε ένα από τα καταστήματα μας. Με αυτόν τον τρόπο σας προσφέρουμε το νοστιμότερο και πιο φρέσκο παγωτό που έχετε δοκιμάσει ποτέ.

Τα μοναδικά υλικά και η απαράμιλλη, βελούδινη υφή του παγωτού μας θα σας θυμίσουν αξέχαστες και οικείες γεύσεις, όπως σπιτικά κέικ και χειροποίητα γλυκά. Το αποτέλεσμα είναι να ξυπνήσει μία χαρούμενη ανάμνηση από γλυκίσματα που έχετε επιθυμήσει να γευτείτε για πολύ καιρό.

Επιστροφή στην απλότητα, με ένα χειροποίητο παγωτό που παρασκευάζεται με φροντίδα και αφοσίωση, με αποτέλεσμα μια μοναδική, φρέσκια και γνήσια γεύση.

Εγγραφείτε στο NEWSLETTER της GIOELIA Cremeria

* απαιτείται