Nu numai înghețată, prăjituri și deserturi, ci și multe alte delicatese.

Veți găsi, de asemenea, brioșele noastre moi, ideale cu înghețată proaspătă și un topping cu frișcă!

Dar dacă doriți o prospețime intensă, de ce nu încercați o granita? Urmăm metoda tradițională siciliană: numai fructe, apă și zahăr pentru o aromă cu adevărat originală.

Dar puteți încerca, de asemenea, un frappe (cu gheață). Creat pur și simplu din lapte proaspăt și înghețata noastră! Și de ce să nu adaugați și frișcă, apoi să îl savurați la noi în locație? Ce delicios!

Înghețată artizanală

Înghețata realizată manual de la GIOELIA Cremeria este o bunătate pură.

Cremoasă și cu un gust de altădată, înghețata noastră este dulce atât cât trebuie, făcută cu ingrediente de înaltă calitate și atent selecționate.

Din acest motiv, alegem doar ce este mai bun pentru tine: ouă proaspete, lapte, fructe și zahăr din trestie, toate amestecate zilnic cu dragoste într-un ritm lent pentru a produce o înghețată moale, dar în același timp unică.

O înghețată nu este cu adevărat o înghețată dacă nu are aromele potrivite, iar ale noastre sunt cu adevărat spectaculoase.

Toată lumea își amintește gustul autentic al lucrurilor realizate cu răbdare și dragoste, precum cele făcute de mamele noastre.

Și la baza aromelor se află cremele noastre artizanale: se topesc încet în gură și își eliberează brusc aroma proaspătă și autentică.

Acestea îți oferă momente dulci de neuitat, care te vor cuceri de la prima degustare.

Cremos și cu un gust captivant.

Înghețata noastră este preparată în fiecare zi proaspăt printr-o metodă de amestecare lentă, care o face suavă și unică.

Minuetti (Minuets), colecția "gata de purtat"

Ultimele noastre creații, mici, dar cu o inimă imensă.

Nu sunt desertul obișnuit. Acestea vin într-o ceașcă minunată de sticlă, plină de semifreddo foarte dulce (înghețată semi-congelată), în diferite arome și culori. Bacetti di Dama (biscuiți italieni de alune), Torroncino (nuga), Crema alle Fragole (cremă de căpșuni) și multe altele, fiecare cu un gust delicios și potrivit pentru fiecare.

Ca o îmbrăcăminte, Minuetti sunt ambalate pentru a se potrivi perfect cu oricare personalitate, îmbunătățindu-vă imediat ziua. Vă asigurăm că vă veți îndrăgostiți la prima vedere (și la prima degustare!).

Bicchierini (mini pahare) și alte delicatese.

Alegerea perfectă pentru cei care doresc să încerce ceva nou.

Pe lângă faptul că sunt potrivite pentru orice moment al zilei, bicchierini sunt o concentrație pură de rafinament: un pahar atractiv cu ceea ce preferi în interior, fie că este un semifreddo dulce (înghețată semi-congelată) sau o înghețată proaspătă.

Multe arome, fiecare cu un gust unic și autentic, care vor satisface fiecare dintre dorințele voastre dulci. Și să nu uităm de recipiente! Cești mici de sticlă, similare cu o ceașcă espresso, frumoase de privit și de încercat și apoi ... ce mai este de spus? Cuvintele sunt de prisos.

Torturi de înghețată, o sărbătoare a aromelor.

Cea mai bună alegere pentru a sărbători oricare dintre ocaziile dvs. speciale.

Ele adaugă întotdeauna o aromă nouă emoțiilor tale, un gust de neuitat pentru un moment de neuitat.

Puteți alege dintre mai multe arome, cum ar fi zmeura, tortul cu brânză sau Crema Catalana (un desert dintr-o cremă tipic spaniolă foarte asemănătoare cu crema de zahăr ars) și fiecare tort de înghețată vă va face să trăiți momente foarte speciale.

Vă prezentăm tortul nostru GIOELIA Cremeria, cu un gust inspirat din filozofia noastră: simplu, tradițional și artizanal. Confecționat dintr-o cremă proaspătă de mascarpone, ouă și ciocolată și alune delicate, care va face ca fiecare ocazie, fie ea mică sau mare, să fie perfectă.

Alege-ți preferata!