O înghețată care vorbește de la sine

Noi, în calitate de producători de înghețată GIOELIA Cremeria, dorim să creăm o legătură specială între teritoriu și lumea înghețatei, folosind doar ingrediente de înaltă calitate, atent selecționate pentru a crea o înghețată care nu are nevoie de cuvinte.

Datorită experienței noastre extinse în acest domeniu și a pasiunii noastre profunde, am reușit să reunim tot ceea ce este bun din meșteșugurile și tradiția înghețatei italiene.

Din acest motiv, am decis să ne concentrăm pe calitatea superioară a înghețatei noastre printr-o transparență completă. În fiecare zi producem amestecul, baza perfectă pentru înghețata noastră extrem de proaspătă, în fiecare dintre locațiile noastre. O înghețată pregătită în fiecare zi cu pasiune.

Prospețimea stă la baza întregii noastre experiențe.

Nu trece nicio zi în care în fiecare dintre locațiile noastre sa nu existe înghețată realizată din cele mai bune și proaspete ingrediente.

Veți găsi doar ingrediente excepționale în înghețata noastră, cum ar fi: lapte de înaltă calitate, fructe proaspete și zahăr din trestie. Dorința de a promova producătorii locali prin excelență regională și produse cu denumire de origine, face ca înghețata noastră să fie unică, cu un gust de altădată și o cremozitate irezistibilă. Numeroasele arome pe care le creăm în cursul anului sunt dovada acestui lucru: gusturi autentice, născute pentru a satisface toate dorințele voastre.

Respectarea tradiției pentru noi toți înseamnă să nu renunțăm la utilizarea ingredientelor de înaltă calitate și să susținem utilizarea acestora în fiecare etapă de producție. Bine ați venit în lumea noastră, bine ați venit în lumea GIOELIA Cremeria.

Fabricarea prin metode artizanale a înghețatei înseamnă tradiție

Fiecare mușcătură este un moment de fericire pură

Tradiție și simplitate

O întoarcere la simplitate

Înghețata noastră este pregătită zilnic prin metode artizanale și folosind doar materii prime de înaltă calitate, prietenoase cu mediul, care fac ca înghețata să fie perfect cremoasă.

Pasiunea pentru ceea ce facem ne determină să ne creăm mixul pentru înghețată în fiecare zi direct în fiecare dintre locațiile noastre: înghețata făcută în acest fel este mai bună, mai autentică și, mai ales, mai proaspătă.

Ingredientele unice și cremozitatea incomparabilă a înghețatei noastre vă vor duce imediat cu gândul la arome memorabile și familiare, precum prăjituri de casă, diferite creme sau deserturi tipice zilelor de duminică. Dar mai mult decât atât, la amintiri fericite, emoții pierdute, la un desert pe care nu l-ai mâncat de mult timp.

O revenire la aromele simple, o înghețată artizanală făcută cu grijă și dăruire care are ca rezultat o aromă unică, proaspătă și autentică.