Din dragoste pentru înghețata autentică italiană, echipa noastră a dezvoltat conceptul Gioelia Cremeria Events, prin care tu poți să aduci diferite deserturi create de noi la evenimentul tău special.

Fie că este vorba despre o nuntă, un botez, o aniversare în familie, sau un eveniment corporate, ori cu valențe artistice, ne pliem pe dorințele și nevoile tale pentru a-ți asigura succesul la capitolul Sweet Corner.

succesul la capitolul Sweet Corner

Alege până la șase arome de înghețată pentru a-ți surprinde musafirii.


Complet artizanale, preparate pe moment și extrem de cremoase. Cu arome de fructe, ciocolată, nuci… O selecție amplă pentru toate gusturile.

Alege până la șase arome de înghețată pentru a-ți surprinde musafirii
Alege până la șase arome de înghețată pentru a-ți surprinde musafirii

Bicicleta Gioelia


Alegeți dintre Bicicleta Piccolina (2 gusturi de înghețată), este elementul perfect la o petrecere intimă, de mici dimensiuni, unde dorești să surprinzi invitații cu ceva delicios, Bicicleta Katerina (4 gusturi de înghețată), cu un design frumos, va fi în centrul atenției la petrecere.

Și Bicicleta Classica (6 gusturi de înghețată) care aduce acel ceva special indiferent de ocazie, transformând momentul într-unul și mai memorabil.

Creatiile Noastre

Pe lângă delicioasa noastră înghețată, puteți alege, de asemenea, torturi cu înghețată și torturi cu semifreddo, precum și deserturi în pahare mici și elegante, cu un gust rafinat.

De asemenea, Cannoli Siciliani, o delicatesă italiană clasică cu cremă de ricota, de fistic, de alune, de cacao și amarena.

Pentru a primi oferta personalizată ne poți contacta pe mail:

romania@gioeliacremeria.com