Queste sono le promozioni in corso nei gioelia cremeria.

Qui troverai offerte e promozioni e le loro condizioni.

Răzuiește și câștigă


Gioelia Italia S.r.l. este promotoarea concursului „Răzuiește și Câștigă " care se va desfășura din martie până în aprilie 2020 sau până la epuizarea stocurilor în gelateriile GIOELIA Cremeria Italiana deschise în perioada menționată mai sus în Spania, Italia și România.

Toate persoanele care doresc să participe trebuie să viziteze una dintre gelateriile GIOELIA Cremeria Italiana și trebuie să aibă o consumație în valoare de minim 15 euro. Pentru fiecare 15 euro cheltuiți, va fi acordat un tichet „răzuiește și câștigă".

Beneficiarul va trebui să răzuiască tichetul pentru a descoperi dacă a câștigat un premiu. Premiul poate fi revendicat imediat sau până la 31/07/20 numai la magazinul de unde s-au efectuat cumpărăturile, prezentând bonul de achiziție în original împreună cu tichetul câștigător. Printre premiile care pot fi câștigate se numără fantasticele cupe din ceramică GIOELIA, și foarte multe înghețate sau pahare. 

Toate produsele din concurs sunt cadouri gratuite oferite de diversele gelaterii din lanțul de franchising Gioelia Italia srl, și fiecare gelaterie este răspunzătoare pentru produsul vândut și oferit drept cadou. 

Gioelia Italia nu răspunde pentru produsele oferite drept premiu care trebuie solicitate exclusiv în magazinele din care s-au efectuat cumpărăturile.

În intervalul de zile: 01-06-2020 și 15-07-2020În intervalul de zile: 20-07-2020 și 30-07-2020


Abonați-vă la NEWSLETTER-ul GIOIELLA Cremeria

* câmp obligatoriu